NIEUWS

Gepubliceerd op 4 juli 2023 om 12:00

JESSE PRINS TEKENT BIJ CTM MUSIC

Ontdekt worden via social media; je hoort het over artiesten als Davina Michelle of internationale artiesten zoals Olivia Rodrigo, maar een volksartiest die via deze weg ontdekt is?  Het overkwam Jesse Prins. Hij is slechts 21 jaar wanneer niemand minder dan Tino Martin hem op het podium haalt en vervolgens zijn eigen oren niet gelooft. Het filmpje gaat viraal op Dumpert, de opmerkingen onder de video spreken voor zich: de jongen naast Tino is een groot talent.

Dat talent viel ook op bij artiest Billy Dans en producer John Dirne. Zij benaderden Jesse Prins; “Eigenlijk was het nooit mijn plan om artiest te worden. Natuurlijk vond ik het leuk om te zingen en riepen familie en vrienden dat ik daar iets mee moest doen, maar dat het zo zou lopen had ik niet durven dromen!”

En zo snel kan het inderdaad gaan: amper een jaar nadat hij viraal ging heeft Jesse Prins zijn eerste platencontract getekend bij CTM Music.

Bo de Raaff, General Manager CTM Music: “We zijn supertrots om met dit nieuwe talent ons verder te verbreden in het Nederlandstalige genre. Jesse is jong, gedreven en klaar om Nederland te veroveren.

‘Altijd & Overal’ is de eerste single van Jesse Prins en is geschreven door Billy Dans, Henny Thijssen, Jochem Fluitsma en geproduceerd door John Dirne. De single is vanaf 14 juli te beluisteren via de bekende streamingsdiensten.